Interim juridische dienstverlening

Interim Juridische dienstverleningHeeft u tijdelijk vervanging nodig op juridisch gebied, omdat uw jurist met (zwangerschaps)verlof gaat of door ziekte tijdelijk is uitgeschakeld? Of is het erg druk op uw juridische afdeling en kunt u tijdelijk hulp gebruiken, voor de dagelijkse zaken of voor een specifiek project? In al deze gevallen helpt KE-ja u graag.

Ruime ervaring

KE-ja heeft jarenlang ervaring opgebouwd in het tijdelijk invullen van bedrijfsjuridische functies bij opdrachtgevers in verschillende sectoren, zoals commerciƫle organisaties, banken, verzekeraars en overheidsinstanties. Hierdoor is KE-ja in staat om het werkterrein snel eigen te maken en de belangen van de opdrachtgever op waarde te schatten. Kijk eens bij opdrachtgevers wat zij over KE-ja zeggen.

Kosten

Het tarief van KE-ja is mede gelet op het hoge kwaliteitsniveau van KE-ja zeer billijk en concurrerend en zal in onderling overleg met u worden besproken. Het tarief is mede afhankelijk van de duur van de opdracht en het aantal uren dat u KE-ja wilt inhuren.